Romania

Caz: 9.000 dolari profit pe lună pe o ofertă de top în Polonia

Oferta: Vermixin

Nișa: Infestare parazitară

Geo: Polonia

Perioada: 03/27/2022 – 04/27/2022

S-a cheltuit: 7657$

S-a câștigat: 16.584$

Profit: 8927$

ROI: 116.59%

Sursa de trafic: Facebook

Statistici și rezultate:

Creative, care au fost utilizate:

Recomandări:

  • Terapia pentru infestări parazitare, îngrijirea articulațiilor și sănătatea femeilor sunt printre cele mai populare nișe din Polonia. Dacă analizăm publicul țintă, atunci putem spune că sunt adulți care sunt gata să plătească pentru rezolvarea problemelor lor: 35+; bărbați și femei (50/50). Acest lucru ar trebui luat în considerare la lansarea companiilor de publicitate.
  • În cazul nostru, creativii care s-au arătat cei mai buni au fost cei care au descris schematic organele interne, anatomia corpului și posibilii paraziți care pot locui în corpul uman. Imagini cu lucruri neobișnuite/fructe/obiecte/lichide colorate, de asemenea, au funcționat bine. Am lucrat atât cu statică, cât și cu video.
  • A fost folosit acest text: “Pasożyty ludzkie – jak szybko i skutecznie się ich pozbyć”
  • Polonezii ne bucură de un procent ridicat din achiziția bunurilor, dar nu le place să cumpere multe bunuri în același timp. Ca urmare, verificarea medie nu va fi mare.
  • Trebuie luat în considerare faptul că în Polonia există un procent mare din populația vorbitoare de limbă rusă, cu o mentalitate inerentă țărilor CSI. Prin urmare, va fi mai ușor pentru cei care au lucrat cu această regiune să găsească o limbă comună cu publicul lor țintă.
  • Este mai bine să faceți toate reclamele în limba poloneză. Traducătorii din echipa Everad vă vor ajuta cu traducerile gratuit și cu promptitudine, precum și vă vor spune despre creativi și pâlnii.
  • Conform statisticilor partenerilor noștri, aprobarea majorității ofertelor este de 54-61% (în funcție de sursa de trafic). Tarifele pentru partenerii noștri de top ajung până la 38 USD.

Nu te opri la o nișă! În Polonia sunt puțin mai multe femei decât bărbați, astfel încât subiectele de oferte ale femeilor: sănătatea venelor picioarelor și sănătatea femeilor sunt întotdeauna în top.

Отзывы

avatar
  Subscribe  
Notify of